De buitenlandtrip van DIFFERIT

Successen moet je vieren en dat doen wij bij DIFFERIT soms net even anders. Een unieke personeelsactiviteit is bijvoorbeeld onze jaarlijkse 3-daagse buitenlandtrip. Eén keer per jaar gaan we dan op reis met het gehele team. De locatie is ergens in Europa! Een moment dat je echt niet wilt missen. Het leuke aan de buitenlandtrip is dat je even kunt ontladen en je ook je collega's op een andere manier leert kennen. Ieder jaar wordt er een spectaculaire hoofdactiviteit georganiseerd, deze blijft voor iedereen (tot op de dag zelf) een verrassing. Verder bestaan de dagen uit borrelen, relaxen, dagelijks uitgebreid uiteten en 's avonds het nachtleven ontdekken voor de echte diehards. 

 

De trip naar Mallorca | 2022


Vanaf luchthaven Münster zijn we met het team naar Mallorca vertrokken. De eerste dag stond in het teken van settelen, bijkomen van de reis en in de avond uiteten met aansluitend een borrel. Of je nu de boulevard wou ontdekken of een duik nemen in het zwembad, alles was mogelijk. De volgende dag zijn we, na een rustige opstartochtend inclusief uitgebreid ontbijt, het eiland gaan ontdekken (onder begeleiding van een gids) met Slingshots en Trikes. De tocht naar het panoramapunt was het meest memorabel, met haarspeldbochten, soms steile hellingen en fantastisch uitzicht. 's Avonds hebben we, na het avondeten, de trip met het gehele team afgesloten in één van de vele clubs op Mallorca.

 

De aftermovie van 2022

 

De buitenlandtrips van voorgaande jaren


De bestemmingen van de voorgaande jaren waren: Barcelona in 2018, Lissabon in 2019 en Valkenburg in 2021. In verband met corona kon er in 2020 geen buitenlandtrip georganiseerd worden en waren we in 2021 genoodzaakt om er een "binnenlandtrip" van te maken. De trip naar Barcelona had als hoofdactiviteit parasailing in combinatie met een boottocht. Daarnaast werd er ook nog een fietstocht georganiseerd, om de zelf stad te verkennen. Lissabon is per Tuk Tuk verkent. Een leuk feitje: de Tuk Tuk is vernoemd naar het motortje dat het karakteristieke toek-toek geluid voortbrengt. Verder is de omgeving rondom Lissabon ontdekt door een rondtocht per boot. In Valkenburg zijn we in de mergelgrotten gaan grotbiken. Via een trap daalden we 30 meter de diepte in om terecht te komen in het ondergrondse gangenstelsel van de Sibbergroeve. De grotten zijn daar ongeveer 4 meter breed en de hoogtes variëren tussen de 1.48m en 3.00 meter. Dit betekent dat het opletten geblazen is, aangezien je ook vaak moet bukken. En om het helemaal af te maken is het zó donker in de grotten, dat je alleen zicht hebt dankzij je fietslamp. Een bijzondere ervaring!

Deze website is gemaakt door jouw toekomstige collega in AFAS OutSite.

Contactgegevens

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
Open: ma-vrij 9.00-17.00 uur
085 0653615
carriere@differit.nl